Home
Over ons
Labradoodle ?
Puppies !
Teefjes
Reuen
Cal
Dribbel
Winter
Chico
Teddy
Pepper
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Contact
Reunie 16 juni 2018
Gastenboek

Rivermist Chico

Chico hebben we in America gekocht omdat we graag een rode miniatuur dekreu wilden hebben voor de kinderen van Winter. Deze lijnen passen mooi bij elkaar en geven dus een laag inteeltpercentage.

Toen hij met 3 maanden naar Nederland kwam was hij al net zo groot als onze mini's en hij is ondertussen uitgegroeid tot een echte medium. Dit ondanks dat zijn beide ouders mini zijn. Wij zien dit vaker; doordat er verschillende maten door de generaties heen gebruikt worden kunnen kinderen groter of kleiner worden dan hun ouders. Een generatie zie je opa's en oma's weer terug komen. We hoopten dat Chico net als Winter bij mini teefjes kleiner doorgeeft en bij de mediums de maat behoudt. Uit de nestjes die hij gegeven heeft, blijkt dit inderdaad zo te zijn.

Chico is een vrolijke en dolle doedel, die heel veel plezier heeft als hij met andere honden mag spelen. Chico heeft een mooie rode wavy fleece vacht, die niet zal verdunnen in kleur. Samen met zijn mooie gezondheidsuitslagen hopen we dat hij deze positieve eigenschappen door gaat geven aan zijn kinderen. Dat zal de toekomst ons leren!

 

Een foto van chico tijdens de reunie 2015: hij was toen net bij ons!

En een foto van Chico voor zijn grote eerste (hoognodige) knipbeurt. Hij was al 1 jaar oud toen dit echt nodig werd. Chico is een echt show-mannetje!

Een foto van Chico gemaakt tijdens de reunie 2016, wat is hij toch een prachtige man!

Mischa's Doodles