Home
Over ons
Labradoodle ?
Procedure puppies
Teefjes
Reuen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
baas en doodles
baas en doodles
gezellig en zo
portretten
wandeling
in de wei
spel en doodles
Reunie 2016
Inschrijfformulier
Aanvraag fokpup

Reunie 2015

Wat hebben we genoten en wat een geluk hadden we met het weer! Er waren ca. 75 honden aangemeld, dus we moesten rekenen op ca. 240 man! Dan hoop je echt op mooi weer, ook al we hebben de ruimte om alles binnen te laten, echter dat is het laatste wat je wilt. 's Ochtends was het nog bewolkt, dus alle tafels en stoelen maar onder een dak gezet in de hoop op beter weer en dat kregen we dus!

Voor onze honden zeer ongebruikelijk zijn zij voordat de reunie begon naar de rennen van de labradors verplaatst. Voordeel hiervan was dat iedereen al onze honden kon zien zonder dat wij er op hoefden te letten. Hieronder een foto van onze Cal.

Zoals gebruikelijk zijn wij altijd net op tijd klaar. De toiletten waren vrijdag klaar, de inrichting hebben we pas zaterdag gedaan en om half twee toen de eerste gasten al aankwamen waren we letterlijk net klaar en omgekleed om de mensen te ontvangen!

En dan de herkenning! Een tik van mij is dat ik bijna alle namen van de pups met hun baasjes ken, wel handig bij het uitdelen van de naamkaartjes. Toch zie je soms ook dat een hondje anders is uitgegroeid dan dat ik had verwacht. Dat is vooral voor ons als fokker zo leuk om te zien. Wij leren hiervan. Maar we genieten net als de baasjes ook vooral van de prachtige karakters van de honden. En wat zijn we met z'n allen trots op onze honden, en terecht!

Na het maken van alle portretten van baas en hond hebben we ons verzameld op de binnenplaats. Daar was koffie, drinken en kon iedereen met elkaar praten.

We hadden ook dit jaar Be-Doodles weer uitgenodigd om de mensen extra informatie over vachtverzorging, eten en spel te geven.

Op het laatste moment hebben we nog geregeld dat Nanja en Hans kwamen met hun Auto Dog Brush. Ik had de week ervoor zelf de borstel gekocht en was verbaasd en zeer enthiousiast over de snelheid en kwaliteit waarmee je de honden klitvrij kunt krijgen.

Daarna heb ik verteld dat er de keuze was om te gaan wandelen (kort of lang) of gewoon op het terrein te blijven om samen met Lia hersenspelletjes te gaan doen. Pas na de wandeling en in de wei mochten de honden zonder riem.

Ik denk dat iedereen op zijn geheel eigen wijze van alles heeft kunnen genieten.

In de slideshows hebben we de middag op foto vastgelegd. Van iedere hond met zijn baasje hebben we een foto gemaakt. Er waren zoveel honden dat we daar 2 slideshows voor nodig hadden: Baas en doodles en Baas en doodles. Het elkaar weerzien en de koffie hebben we vastegelegd in de slideshow Gezellig en zo. Ik had Marieke gevraagd om mooie plaatjes te schieten van de honden en die zijn weergegeven in de slideshow Portretten. Zij heeft ook vele actie-foto's gemaakt tijdens het spelen in de wei. Monica heeft tijdens de korte en lange wandeling alle honden en hun baasjes vastgelegd. Natuurlijk hebben we ook vele foto's gemaakt terwijl Lia met de doodles hersenspelletjes aan het doen was en van de honden die zichzelf prima konden vermaken!

En met afscheid van onze lieve en altijd vrolijke gepensioneerde Mischa na de reunie met een goede thuiskomst bij haar nieuwe baasje ....

... wensen wij van Mischa's Doodles jullie veel kijkplezier naar alle nakomelingen van onze kennel!

Mischa's Doodles