Home
Over ons
Labradoodle ?
Procedure puppies
Teefjes
Reuen
Winter
Pepper
Dylan
Junosh
Aston
Graham
Zyma
Tibby
Ted
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Inschrijfformulier
Aanvraag fokpup

Onze reuen

Vanuit de gedachte dat een reu perfect bij onze teven moeten passen, hebben wij ervoor gekozen om in onze fokreuen te investeren. Deze zijn geselecteerd op hun afstamming, om zo een zo goed mogelijke combinatie met onze teven te kunnen maken. 

Al vanaf het starten van ons fokprogramma hadden wij voor ogen om gezonde labradoodles te fokken met een fijn karakter, mooie vacht en een bepaalde look. Voor ons is de kleur van ondergeschikt belang. Nu we meer dan tien jaar bezig zijn, kunnen we met trots zeggen dat een nakomeling van Mischa's Doodles herkenbaar is.

Dit heeft onder andere te maken met de opbouw van de generaties pups, zoals wij dat doen. We zijn begonnen met onze Cal, die naast zijn gezondheid ons vooral lieve zachte pups gaf, met een mooi kort koppie. Om nog meer stabiliteit/zekerheid in het gedrag van de nakomelingen te krijgen, hebben we Winter ingezet als vader. Onze Chico daarentegen geeft weer een vleugje ondeugendheid en spel. Ondertussen zijn we enkele generaties verder en hebben we Teddy en Pepper als zelfgefokte fokreuen. Aangezien deze 2 reuen niet op alle fokteven inzetbaar zijn, hebben we op dit moment ook onze Aston en Junosh bij gastgezinnen wonen, waarvan we hopen dat zij vanaf half 2019 ook ingezet kunnen worden.

Voor meer informatie over onze reuen, die op dit moment worden ingezet  kunt u kijken op hun eigen pagina's.

Winter

  

Teddy 

Mischa's Doodles