Home
Over ons
Onze honden
Labradoodle ?
Procedure puppies
Teefjes
Reuen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Inschrijfformulier
Aanvraag fokpup

Wij zijn Brigitte, Bernard, Eva en Dennis en wij zij enthousiaste fokkers van Australische Labradoodles.   

Brigitte en Bernard zijn in 2009 begonnen met het fokken van Australische Labradoodles onder de naam Mischa's Doodles. Deze naam is een verwijzing naar onze eerste Doodle Mischa. Brigitte en Bernard wonen sinds jaren in Wamel, waar we de trotse bezitters zijn van een "oude" ruilverkavelingsboerderij.

Door het fokken van labradors voor de Stichting Hulphond kwamen we in discussie over de Australische Labradoodles. Het zou een fantastische hulphond zijn en wij die op karakter fokken wisten niet eens wat een Australian Labradoodle was! Dit was het begin van onze zoektocht, die begon in 2008. Een zoektocht naar informatie en daarna een zoektocht naar een leuke hond.

Er was veel informatie en er blijken vele "Doodles" te zijn. Voor ons werd het snel duidelijk: wij wilden een Australische Labradoodle en we willen ook ons steentje bijdragen in het realiseren van een raserkenning. Dit betekent dat we willen fokken volgens de regels om zo goed als mogelijk is gezonde honden op de wereld te zetten. Wij hopen zo met Mischa's Doodles een steentje bij te kunnen dragen aan het voortzetten en behouden van dit fantastische ras!

Dennis is de zoon van Brigitte en samen met zijn vriendin Eva hebben zij in 2021 besloten om ook Australische Labradoodles te gaan fokken. Zij zijn daarnaast het trotse gastgezin van Luna, een dochter van onze eerste Doodle Mischa. In 2022 verwachten zij hun eerste puppies, die ook onder de naam Mischa's Doodles geboren gaan worden.

 

 

Mischa's Doodles