Home
Over ons
Onze honden
lente 2012
zomer 2013
Labradoodle ?
Puppies !
Teefjes
Reuen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Contact
Reunie 16 juni 2018
Gastenboek

Onze Australian Labradoodles

We zijn in 2009 begonnen met onze Mischa. Zij was in een woord "fantastisch"! Een heerlijk vrolijke metgezel, en geheel tegen mijn verwachting in: een handig formaat! Ik hou van grotere honden en wilde eigenlijk een medium, liefst formaat labrador. Mischa bleek echter tot een echte miniatuur uit te groeien. In eerste instantie vond ik dat jammer, maar onze honden zijn juist door haar uitgebreid met vooral miniaturen!

In tegenstelling tot sommige andere fokkers hebben wij in eerste instantie onze honden niet in gastgezinnen geplaatst. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Maar allemaal tegelijk in huis is geen optie en daarom hebben we verschillende hondenkamers gemaakt. De doodles zijn per toerbeurt in huis, in hun kamer of buiten. Veel werk, zeker met hun vachtverzorging erbij, maar wel een bewuste keuze. Tot we er op een gegeven moment achter kwamen dat we niet alle honden op deze manier voldoende aandacht kunnen geven. Dit begon met onze Dribbel, hij paste niet in de groep en dus moesten we een oplossing zoeken. Dat was een gastgezin. Daarna kregen we Goldie, ook zij vond het "hondenleven" maar niets, ze is slim en wil graag aandacht, alle aandacht. Ook voor haar vonden we een baasje dat beter bij haar past en meer geeft dan wat wij konden bieden. Toen zijn we serieus gaan nadenken over het werken met gastgezinnen. Op dit moment hebben we enkele pups in gastgezinnen en we hebben het idee dat het voor ons, onze honden en voor de gastgezinnen goed werkt.

Om de honden die thuis wonen voldoende aandacht te kunnen geven zijn we ook van mening dat we pas een afspraak met mensen maken voor een eerste bezoek als bekend is dat ze een pupje gaan krijgen. We willen vooral met de honden bezig zijn en de honden in hun eigen omgeving laten, hoe gezellig een bezoekje soms ook kan zijn!

Mijn maatje Mischa

Vrolijke en altijd vieze Ayla

Shasta met haar zachte karakter en bijzonder mooie ogen

Speelse Glory

De trotse vader van vele pups is Cal en mijn heerlijk speelse vriend

Lieve Cassie 

 Diamond is net zo trots, statig en heerlijk stoïcijns als ze daar zit: I love her!  

Angel, snel als de wind

Winter, de allerliefste en leukste hond van al onze doodles!

 

 

 

 

 

Mischa's Doodles