Home
Over ons
Labradoodle ?
Procedure puppies
Teefjes
Reuen
Winter
Pepper
Dylan
Junosh
Aston
Graham
Zyma
Tibby
Ted
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Inschrijfformulier
Aanvraag fokpup

Sun Valley's Winter Dream, Winter

WALA00010974

ALAEU-2109, VHL_ID:  H56477

Geslacht: mannelijk

Geboren: 16 november 2012

prcd-PRA: normal by parentage

Ogen: ECVO vrij van erfelijke gebreken

Heupen:  OFA excellent

Ellebogen: 0/0

Patella: 0/0

vwd type I: normal

Maat: Kleine medium, schofthoogte 47 cm

Kleur: Rood

Vacht: Curly fleece

IC: Normal

DM: Normal

EIC: Normal

 

Tja, als je een Summer hebt, dan moet je ook een Winter zien te krijgen. En laat het toeval nu zijn dat ze ook nog dezelfde geboortedatum hebben!

Toen we besloten dat we twee pups van Angel en Cal zouden aanhouden, hebben we ook gekozen voor een nieuwe reu. En het zou dan een miniatuur rode reu moeten worden. Aangezien de moeder van Winter ook gedurende lange tijd al een favoriet was, was de keuze niet moeilijk om een pup van haar te gaan kopen. En aangezien we deze pup echt zelf wilden opvoeden heeft Dennis hem uit Canada opgehaald toen hij 8 weken oud was.

Winter is samen met onze Misty (gele labrador) opgevoed en dat is een heel mooi en lief stel samen. Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden. 

 

Echt een heerlijk droomkereltje is Winter! Nu hij volwassen is, heeft Cal een goed maatje aan hem en ze spelen samen als echte vrienden. Een fantastisch karakter, een prachtige kleur en een bijzonder makkelijk vacht. Alleen jammer dat hij ietsje groter is geworden dan wat wij voor ogen hadden, maar aangezien hij ook klein in zijn genen heeft, zal hij vast ook minaturen gaan fokken als de moeder een miniatuur is.

Op bovenstaande foto zie je Winter in zijn natuurlijke element, maar ook op de trimtafel is hij vrolijk en zwaait zijn mooie volle staart blij heen en weer!

Deze zomer hebben we een leuke actiefoto van Winter gemaakt:

 

Ondertussen is Winter al weer twee jaar oud en heeft enkele erg mooie kinderen gekregen. Zelf hebben we ondertussen een prachtige dochter (Scarlett) van hem. De beste beschrijving van Winter is: knuffelbeer! Dat is hij in beide opzichten, zoals hij eruit ziet, maar vooral zoals hij zich gedraagt.

Na weer een trimbeurt afgelopen winter 2014 hebben we weer enkele foto's van hem gemaakt.

Mischa's Doodles