Home
Over ons
Labradoodle ?
Puppies !
Teefjes
Bobbi
June
Dazzle
Nina
Guusje
Mascha
Scarlett
Pumpkin
Sarah
Marie
Bregje
Simba
Reuen
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Contact
Gastenboek

Mischa's Doodles Scarlett Rose, roepnaam Scarlett

WALA00027592

ALAEU-2843, VHL_ID:  H111235

Geslacht: vrouwelijk

Geboren: 2 februari 2014

prcd-PRA: normal by parentage

Ogen: vrij

Heupen: Good

Ellebogen: vrij

Patella: vrij

Maat: Medium, hoogte 45 cm

Kleur: Rood

Vacht: wavy fleece


 

Scarlett is de grootste knuffel die we ooit gefokt hebben. Ze is een dochter van Glory en Winter en heeft echt alle leuke dingen van hun. Ze jumpt lenig als Glory en kan apporteren en is supersnel. Ze is een heuse knuffelbeer in alle aspecten net als Winter is, soms een beetje opdringerig met haar elegante voorpoten, maar dat vergeef je haar direct, want ze is zo superlief!

Scarlett is geboren op 2 februari 2014. Hieronder enkele foto's van haar op de leeftijd van 4 maanden (ze is ondertussen een medium geworden met een prachtige curly fleece vacht!). 

Op zaterdag 24 juni is Scarlett bevallen. We hebben 5 pups van haar en Chico, 2 teefjes en 3 reutjes. Hieronder de eerste foto's van de pups:

De pups van Scarlett en Pepper zijn op 10 december geboren. Het zijn 8 pups, 3 teefjes en 5 reutjes. Hieronder de eerste foto's. Zoals op de foto's te zien is, zijn de pups lichter van kleur dan uit haar vorige nest samen met Chico. Zo zie je maar weer dat fenotype niet hetzelfde is als genotype: fokken blijft een wonder en dus giga leuk!

 

 

 

 

Mischa's Doodles