Home
Over ons
Labradoodle ?
Puppies !
Teefjes
Reuen
Cal
Dribbel
Winter
Chico
Teddy
Pepper
Reunie 2013
Reunie 2014
Reunie 2015
Reunie 2016
Contact
Reunie 16 juni 2018
Gastenboek

Mischa's Doodles Dribbel

 

 

Een klein hondje, een grote knuffel, een klein hartje, en een grote aandachttrekker!

Dribbel is een zoon van Mischa en Cal(pure AL) , en hij is geschikt als dekreu voor alle goedgekeurde teven volgens de regels van de ALAEU.

We zullen Dribbel zelf gaan gebruiken op onze caramel  medium teven (Jade en Ginger), om zo ook nestjes met bruine pups te kunnen krijgen in een kleine medium maat.

Dribbel woont in een gastgezin, hier staat hij op de foto met zijn baasje en enkele vriendinnetjes van hem.

Dribbel is in november weer een dikke week bij ons geweest om te kijken of we een nestje kunnen krijgen met Jade en Ginger. Aangezien Dribbel een beetje kleiner is dan de beide meiden hebben we hem een beetje geholpen met de dekking en hebben we een KI gedaan. Het leuke van Dribbel is dat hij net zo lief is als Cal en net zo volgzaam als Mischa. Overal waar ik ging, was Dribbel ook! Hieronder een foto van Dribbel bij ons thuis.

In mei 2015 was het weer tijd voor de jaarlijkse oogcontrole van een aantal doodles, zo ook van Dribbel. Dribbel komt dan bij ons en ik heb even een paar foto's van hem gemaakt. Qua karakter is hij echt een zoon van Mischa! Hij moet weliswaar nodig geknipt worden, had 's ochtends heerlijk buiten gelopen, maar ik vind hem hem zo met zijn lange haren toch eigenlijk ook wel fantastisch!

 

Mischa's Doodles